ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Verlengen

Als de gelegenheid uitloopt en Viparazzi langer moet blijven om het gehele event vast te leggen word er € 30,- per extra 30 minuten bijberekend voor fotografie of videografie en € 50,- bij een combinatie van foto en video. Wij zullen u altijd eerst vragen of wij door moeten werken indien wij langer beschikbaar zijn. Gaat u akkoord met de verlenging dan betaalt u het extra bedrag bij de aflevering van uw foto's en of video's of op het event zelf.

2.Creatief inzicht

De Fotograaf en Videograaf van Viparazzi heeft het recht om alles dat bij een opdrachtovereenkomst niet uitdrukkelijk is omschreven naar eigen technisch en creatief inzicht uit te voeren. De sfeer bepaalt hoeveel materiaal er word geleverd. Zijn er veel activiteiten om te filmen en fotograveren dan krijgt u meer materiaal aangeleverd. 

3.1 Betaling         

Als uw reservering niet betaald is voor 3 weken van de boeking en u geen contact met ons opneemt, kan Viparazzi uw reservering annuleren via het opgegeven emailadres en of factuuradres uit het boekingsformulier en u een factuur sturen met 40% van de reservering.

3.2 Betaling   

Viparazzi probeert uw foto en videoproducten binnen 3 weken aan u af te leveren. Binnen 3 weken na het evenement en melding dat uw usb's of dvd’s klaar staan hoort u, uw producten op te halen en te betalen. 

Zonder betaling binnen 3 weken na het evenement ontvangt u een betalingsherinnering voordat er incassokosten in rekening worden gebracht.

Bij geen betaling dus na de herinnering brengt Viparazzi een standaardvergoeding (percentage van de rekening) voor incassokosten in rekening. Het minimumbedrag van de vergoeding is € 40. Bekijk hier de actuele percentage voor incassokosten.

 

3.3 Betaling   

Wij verzoeken u vriendelijk het verschuldigde bedrag over te maken zoals wij dat van u vragen. Wettelijk heeft u maximaal 30 dagen de tijd om het verschuldigde bedrag van een factuur te betalen. Dit is alleen niet geldig om uw boeking voor u te reserveren en kunnen wij de factuur en reservering annuleren.

4. Auteursrecht        

Het auteursrecht op de fotografische en videografische werken berust bij Viparazzi. De in opdracht gemaakte foto's en video's kunnen dus gebruikt worden voor de portfolio en of promotie van onze diensten. Viparazzi kan voor bovenstaande doeleinden van de in opdracht gemaakte video's maximaal 5 tot 15 minuten aan film gebruiken voor een aftermovie en zullen wij geen hele compilaties gebruiken van uw event.

5.Gelegenheid 

Het is bij uw reservering verplicht om aan te geven wat de gelegenheid is van de boeking en welke soort activiteiten er zullen plaatsvinden. Als er niet vooraf aan ons gemeld word dat er bijvoorbeeld culturele activiteiten zullen plaatsvinden zoals winti of een wintipre of seksuele activiteiten zoals geslachtsgemeenschap zullen plaatsvinden zonder dat het Viparazzi team zich hierop kon voorbereiden. Kunnen wij de reservering tijdens de boeking annuleren en krijgt u 50% van de geheel betaalde reservering of de 50% van uw 1e  aanbetaling niet terug gekeerd

6.Annuleren          

Wanneer je jouw boeking hebt geplaatst heb je 14 dagen het recht om de reservering kosteloos te herroepen tenzij de reservering valt binnen de 14 dagen van de gereserveerde datum.

 

In geval van annulering van uw boeking om welke reden dan ook, 21 dagen voor de boeking wordt er 10% berekend van het totaalbedrag van de reservering. Bij annulering binnen de 21 dagen voor de boeking wordt er 40% berekend van het totaalbedrag en krijgt u het resterende aanbetaalde bedrag binnen 30 dagen terug gestort.

7.1 Onmacht

In geval van onmacht zoals gestolen/beschadigde apparatuur of opnamens van Viparazzi krijgt u uw volledige betaling die u aan ons heeft betaald teruggekeerd en heeft u recht op maximaal € 100,- schadevergoeding voor het niet kunnen leveren of maken van uw foto's of video's. Deze terugbetaling ontvangt u binnen 30 dagen na onze melding van de beschadiging of vermissing. 

7.2 Onmacht

In geval van onmacht van het Viparazzi team die vlak voor de boeking of tijdens de boeking ziek of onwel word. Zullen wij altijd proberen om u te helpen bij het zoeken naar een vervangende foto en of videograaf zowel intern of extern. U krijgt uw volledige betaling die u aan ons heeft betaald teruggekeerd binnen 3 werkdagen voor het niet kunnen leveren of maken van uw foto's of video's en keren wij hier verder geen schadevergoeding voor uit.

8.Controle

Na ontvangst van uw foto en of videobeelden heeft u 1 maand de tijd om aan te geven als uw producten niet of niet juist werken. Onze producten worden gecontroleerd voordat wij deze leveren. Mocht het toch zijn dat het product niet of niet naar behoren werkt. Dan kunt u binnen 1 maand na ontvangst contact met ons opnemen. Na 1 maand van de aflevering kunnen wij uw foto's en video's gewist hebben.

9.Pauze

Tip: Tijdens de foto en of video boeking neemt Viparazzi afhankelijk van de lengte van de boeking korte pauzes van maximaal 5 minuten om te eten, drinken of te toiletteren. Mocht er een moment zijn die Viparazzi totaal niet mag missen. Dan kunt u ons dit vooraf aangeven zodat wij hier rekening mee houden.

10.Verzending

Bij het verzenden van uw foto en of video producten vragen wij u, om het door u aangeleverde verzendadres dubbel te controleren. Als Viparazzi een verkeerd adres heeft gekregen en het pakketje om die reden niet bij u is afgeleverd, betaalt u voor de nieuwe verzendkosten en kosten van de USB, DVD's of fotoafdrukken. Wij verzenden uw foto en video pakket met verzekering via post.nl voor 10 euro indien u niet in staat bent om deze op te halen.

11.Rechten

U heeft bij Viparazzi het recht om uw ontvangen foto's en of video's te gebruiken naar wens zoals publiceren, bewerken of verveelvuldigen. Wij proberen hierin zo vrij mogelijk te zijn zodat, u optimaal gebruik kunt maken van de geleverde foto's en video's van het event. De auteursrecht van uw ontvangen foto's of video's zijn ten alle tijden van Viparazzi.

12.Akkoord

Bij een reservering van onze diensten, vragen wij u om onze algemene voorwaarden en regels door te nemen. Als u akkoord gaat met de reservering d.m.v een betaling en of akkoord via de email gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Viparazzi.

Download hier de algemene voorwaarden voor uw eigen administratie :

© copyright Viparazzi

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Contact

Email  info@viparazzi.com

Watsapp/bellen  0687909415

KvK   : 73518646

BTW : NL001795584B17